Popular categories

Sold

Jízda ve Ford Mustang Roush Stage 3

Udělejte radost nadšencům do pořádně silných aut. Dárek v podobě poukazu na zážitkovou jízdu novým Fordem Mustang Roush Stage 3 je splněný sen nejednoho motoristy. Není to totiž žádný tuctový sporťák. Tahle rarita má pod kapotou 750 koní, V8, manuální 6stupňovou převodovku a točivý moment 910 nM. Tohle vám nenabídne ani legendární Shelby GT 500, který má automat a točivý moment 847 nM.
Ford Mustang Roush Stage 3 najdete po celé Evropě jen v několika exemplářích a všechny jsou v osobním vlastnictví. Není divu, jedná se o limitovanou edici. Jízda tímhle jedinečným žihadlem, na jehož vývoji se podílel bývalý závodník a inženýr Fordu, Jack Roush, je tak naprostý unikát.
Zážitek v novém Fordu Mustang Roush Stage 3 začíná krátkou instruktáží. Seznámíte se s vozem, jeho 6stupňovou manuální převodovkou a jde se na to.

  • V závislosti na vybrané variantě si užijete 15, 30, 60 nebo 60 minut VIP v provozu na sedadle řidiče. Je jen na vás, zda vyrazíte na dálnici a pořádně sešlápnete plyn, nebo si dáte kochačku po okreskách. Po celou dobu jízdy s vámi na sedadle spolujezdce pojede zkušený instruktor, který vám zodpoví všechny zvídavé otázky.
  • Tuhle parádní jízdu si může vychutnat každý zkušený řidič starší 20 let, který aktivně řídí minimálně 2 roky a dobře si rozumí s manuální převodovkou.

adrop

Datum: 

18.05.2023 - 31.05.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 299,00 Kč