Popular categories

Sold

Jízda v elektromobilu Tesla S P85D

Každý si jistě jednou představoval, jaké by bylo cestovat časem a probudit se ve vzdálené budoucnosti. Stroje se zde ovládají myslí, roboty je možné potkat na každém kroku a automobily jsou plné nejrůznějších technologií a řídí se sami. Pravdou je, že tato budoucnost není vůbec vzdálená a právě jízdu elektromobilem Tesla jako ze sci-fi filmu je možné si užít už i u nás! Jízda v Tesle S Performance 85 D jako dárek je nadčasový adrenalin, který nadchne každého milovníka moderních technologií a aut! Boží tvary, akcelerace a elektronika, ... prostě parádní záááážitek.


Obecný program zážitku

  • Je to milovník aut, který se láskyplně otočí za každým autem? Nadupané sporťáky už si vyzkoušel? Nechte ho nahlédnout do budoucnosti a svézt v elektromobilu Tesla. Po krátké instruktáži sedne za volant tohohle úžasného auta a vyrazí. Během jízdy si bude připadat, jako kdyby vlastnil stroj času a odcestoval do vzdálené budoucnosti. Tento zážitek nadchne každého chlapáka, který miluje auta a moderní technologie. Jízdu Teslou mu můžete dopřát po celé České republice na 10 až 50 minut. Tohle bude přímo poháááádková jízda! A proč je jízda v Tesle S Performance 85 D tak jedinečná? Pojďme si to hezky shrnout:
  • - tahle Tesla je čtyřkolka
  • - pod kapotou má 700 koní
  • - zrychlení z 0 na 100 za 3,2 s
  • - autopilot AP1
  • Adaptivní tempomat, automatické nastavení světlé výšky vozu na zpomalovačích a další bezpečnostní systémy jsou samozřejmostí, stejně jako dojezd 360 kilometrů na jedno nabití. A hlavně neskutečně zábavná jízda. Během jízdy v Tesle má každý téměř okamžitě pocit, jakoby se přenesl do buducnosti a užívá si jízdu jako nikdy předtím.

adrop.cz

Datum: 

30.11.2022 - 31.12.2023

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 500,00 Kč