Popular categories

Sold

Jízda motorovým člunem Yamaha AR230

Miluje adrenalin a taky vodní zážitky? Pak pro něj máme perfektní kombinaci (a vy dárek)! Dopřejte mu jedinečnou možnost stát se až na celou hodinu kapitánem motorové lodi Yamaha AR320, která má výkon neuvěřitelných 320 koní!
To už je pořádné žihadlo na vodě. Tahle loď mu ukáže, co je to pořádný výkon a jak má vypadat sportovní jízda na Vltavě. Pod vedením zkušeného instruktora si vyzkouší různé rychlosti a režimy otáčení a věřte, že se bude po celou dobu usmívat jako malý kluk a perfektně si to užije. 
 
Obecný program zážitku
  • Jenom si to představte, užije si jízdu na motorovém člunu Yamaha AR320 s výkonem neuvěřitelných 320 koní, bude plný adrenalinu a domů se vrátí s úsměvem od ucha k uchu. Bude vyklidněný, zapomene na všechny starosti a stres z práce a bude vám jenom nadšeně vyprávět, jak to bylo úžasné, skvělé a překvapivě rychlé. 
  • Ze zkušenosti víme, že 20 minut uteče jako voda, proto možná raději volte delší jízdu, v nabídce máme 40 anebo 60 minut. A aby na ten pocit, když svištěl po vodní hladině nikdy nezapomněl, darujte mu rovnou variantu s videem v ceně. Bude si to rád pouštět ve chvílích, kdy si uvědomí, že už dlouho nic podobného nepodniknul. 
adrop.cz

Datum: 

09.07.2023 - 31.12.2023

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 698,00 Kč