Poobědvejte nebo povečeřte na výjimečném místě s tím, kdo je pro vás výjimečný. Váš stůl v břevnovské restauraci Vila Kajetánka zaplní delikátní pokrmy připravené z čerstvých surovin, předkrm i hlavní chod si navíc sami vyberete vždy z více variant. A do sklenek vám pak rozlijí lahev bílého nebo červeného vína.
Menu pro 2 osoby (z variant vybírá každý libovolně)
- 2× předkrm:
- Telecí tataráček s křepelčím žloutkem podávaný s topinkami a česnekem
- Nebo
- Krevety na špízku (10 ks) pečené na česnekovém másle podávané na rukolovém salátku s cherry rajčaty
- 2× hlavní chod:
- Steak z novozélandského jelena (200 g) s listovým salátem, omáčkou z divokých brusinek a šťouchanými bramborami se slaninou a cibulkou
- Nebo
- Grilovaný steak z lososa (200 g) s batátovým pyré a pečenou středomořskou zeleninou
- Nebo
- Jihoamerický rumpsteak (200 g) se zelenými fazolkami se slaninou a česnekem, domácí pečené brambory s rozmarýnem
- 2× dezert:
- Domácí mrkvový dort s ořechy a citronovou polevou
- 1× lahev vína (0,75 l):
- Chardonnay (francouzské bílé)
- Nebo
- Cabernet Sauvignon (chilské červené)
- Přílohy u hlavních jídel je možné vyměnit za bramborové hranolky.