Popular categories

Exit game Masna: Bývalí lidé

Věnujte super dárek opravdovému hračičkovi! Užije si dobrodružství při unikátní exit game Masna: Bývalí lidé v Chomutově. Tahle únikovka zavede hráče do prostředí masny ze 70. let. Nebude tu však spousta krve, kusy masa a kostí… O tom to není! V téhle únikové hře jde o rozplétání rodinné historie. Příběh dvou bratrů, kteří byli jako Bývalí lidé čili nepřátele tehdejšího komunistického režimu označováni, slibuje napětí. Na vytvoření hry spolupracovali profesionálové - scénárista, režisér i odborníci na zvukovou a trikovou techniku. Obdarovaného čeká skutečně kvalitní zážitek. Nechá se hrou pohltit? Podaří se mu najít cestu z masny ven?


Obecný program zážitku

  • Má váš gentleman rád hádanky, logické hlavolamy nebo detektivky a dramata? Dovolte mu stát se na jednu hodinu součástí jednoho z nich a pokusit se vyřešit záhadu. V dnešní době velmi populární exit games, kdy je skupina lidí zavřená v místnosti a snaží se podle nalezených indicií vyvodit souvislosti a během 60 minut poskládat příběh a nalézt řešení a tím i cestu ven. Tak co myslíte, podaří se mu s kamarády uniknout? Bude platným článkem týmu?
  • Dopřejte mu netradiční dárek v podobě únikovky. Jen 60 minut bude mít na to, aby vyvodil mezi všemi nalezenými indiciemi souvislosti a vyváznul z místnosti. Hra je určena pro 2 - 6 účastníků a často se během ní objeví i netušené vlastnosti jednotlivých soutěžících. V rámci tohoto zážitku si vyzkouší hru tematicky zasazenou do 70tých let minulého století a pokusí se rozplést složitý příběh rodiny Sýkorovy. Ze začátku sranda pro všechny, ale nezapomínejme, že čas běží a touha dostat se ven je u každého jiná, ale přitom spolupráce je základním kamenem řešení. Zkrátka čeká ho zážitek, který mu dá více zkušeností, než by se mohlo zdát.

adrop.cz

Datum: 

09.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 499,00 Kč