Popular categories

Ebru - Kouzlo turecké malby na vodní hladině

Objevte tajemství tradiční turecké malby na vodní hladině z 15. století na individuálním workshopu pouze pro vás. Tento úžasný a nevšední zážitek je vhodný jak pro děti tak i pro dospělé. Na vodní hladině lze vytvářet krásné abstraktní ornamenty, ale také květiny pomocí drátků a hřebenů s otiskem na papír nebo látku.


Průběh

  • Po příjezdu odevzdáte svůj zážitkový poukaz a poté se přesunete do ateliéru. Nejprve proběhne seznámení se s technikou Ebru, prohlídnete si ukázky různých stylů malby a také materiálů, na které lze ebru aplikovat. Malovat budete na podsvícené LED nádobě formátu 50x35 cm, kde vytvoříte tisky na papír, textil a na závěr také na plátěnou tašku. Čeká vás práce s tradičním tureckým materiálem, hovězí žlučí, drátky a hřebeny a naučíte se vytvářet tradiční ornamenty a květiny na vodní hladině. V pauze bude nachystáno turecké pohoštění, káva a čaj.

Balíček obsahuje

  • Teoretickou i praktickou část kurzu malby na vodní hladině, veškerý potřebný materiál a pomůcky turecké pohoštění, čaj a kávu. Individuální přístup. Účastník si z kurzu odnese ojedinělý zážitek, několik tisků na papír, látku a také si potiskne plátěnou tašku.

allegria

Datum: 

09.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 100,00 Kč