Vyprodáno
S voucherem zde na vás čeká degustace vyzrálého uruguayského hovězího. Vyzkoušíte celkem tři druhy steaků, které se podávají s pyré, a nakonec si dáte ještě dezert.
Degustační steaky z vyzrálého uruguayského hovězího masa:
- Flank steak „Bavette“ s mořskou solí a citronovým pepřem (100 g)
- Rib eye steak „Entrecote“ marinovaný s tymiánem a kajenským pepřem (100 g)
- Rumpsteak marinovaný v rozmarýnu, česneku a citronové kůře (100 g)
- Příloha: bramborovo-wasabi pyré s jarní cibulkou, zelenými fazolkami a omáčkou demi-glace
- Dezert: „Crêpe Suzette“
- Palačinka s karamelizovaným pomerančovým máslem, medem, kousky pomeranče, mandlovými lupínky a
- pomerančovým likérem (likér se podává zvlášť)