Když otevřete lednici a sezobnete z každé přihrádky něco, můžete tomu říkat degustování. Mnohem lépe ale vypadá degustační menu u profíků!
Právě takové menu, vyladěné do posledního detailu, pro vás a váš doprovod sestavili mistři kuchaři v rodinném podniku Gourmet Pauza na Smíchově. Restaurace je spojením neotřelého designu, prvotřídního servisu a dokonalé gastronomie, přesvědčte se o tom na vlastní oči
- 2× 1 dcl Prosecca Treviso DOC, Villa Sandi
- 2× tomatová polévka s čerstvou bazalkou a parmezánem (250 ml)
- 2× carpaccio z lososa s koprem, rukolou, limetkou a piniovými oříšky, žitný toast (50 g)
- 2× šafránové risotto s grilovaným chapadlem z chobotnice (100 g)
- 2× hovězí steak z brazilského vysokého roštěnce s petrželkovým pyré a redukcí z portského vína (100 g)
- 2× kopeček domácí zmrzliny (50 g)