Vyprodáno
V La Bastille na Újezdě vás čeká pořádná porce vyzrálého uruguayského hovězího. Při degustaci vyzkoušíte celkem tři druhy steaků, které se podávají s pyré, a nakonec dostanete ještě dezert. Vybrat si můžete jak variantu pro jednoho, tak pro dva – záleží tedy jen na vás, jestli si tento nášup vychutnáte v klidu sami, nebo romanticky s partnerem, tak či tak to ale bude zážitek. Dobrou chuť!
Degustační steaky z vyzrálého uruguayského hovězího masa:
- Flank steak „Bavette“ s mořskou solí a citronovým pepřem (100 g)
- Rib eye steak „Entrecote“ marinovaný s tymiánem a kajenským pepřem (100 g)
- Rumpsteak marinovaný v rozmarýnu, česneku a citronové kůře (100 g)
- Bramborovo-wasabi pyré s jarní cibulkou, zelenými fazolkami a omáčkou demi-glace
- Dezert: vanilková zmrzlina obalená v pistáciových a vlašských oříšcích a přelitá horkou čokoládou