Popular categories

Degustace luxusních francouzských vín

Francie patří díky své půdě a úžasnému klimatu mezi země, kde vznikají ta nejlepší světová vína. O tom není sporu. Taky tam ročně stočí víno do zhruba 8 miliard lahví. A to už je pořádné množství. Francouzské vinařské oblasti jsou díky svému vínu známé po celém světě, nejoblíbenějšími jsou pak vína z oblasti Rhony, Alsaska (kraje bílých vín jako Riesling či Pinot Gris) a NOVĚ také Burgundska.
Je to milovník vín? Tuší, co to znamená AOC nebo terroir? Chtěl by ochutnat ta nejlepší francouzská vína, užít si úžasný večer a zároveň se dozvědět spoustu zajímavých informací od profesionálů na slovo vzatých? Tak neváhejte a darujte mu tuhle jedinečnou příležitost ochutnat během večera 8 vybraných vín.


Obecný program zážitku

  • Tento zážitek znamená zhruba 3 hodiny nabité informacemi o těch nejlepších francouzských vínech z oblasti Rhony, Alsaska nebo Burgundska, spojených s degustací 8 vybraných druhů a skvělou společností.
  • Zážitek si může vychutnat sám, anebo ve dvou, je také možné mu dopřát rovnou degustaci, na jejímž konci si odnese lahev toho nejlepšího vína večera.

adrop

Datum: 

27.03.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 100,00 Kč