Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

DÁMSKÉ BOTY ECHINO IQ

Sleva z 1999,00 Kč

UŠETŘÍŠ 1470,00 KČ!

Dámské sportovní boty IQ Echino WMNS jsou lehkým modelem obuvi s originálním designem a kvalitním zpracováním. Boty ve výrazné fuchsiové barvě jsou oživeny prvky ve světlé a tmavé fialové barvě.

Na výrobu této sportovní obuvi pro ženy je použit kvalitní síťovinový materiál, jehož hlavní výhodou je dostatečná vzdušnost, díky které se noha nepotí, ani při zvýšené námaze. Materiál je zároveň dobře poddajný, takže se bota snadno přizpůsobí tvaru nohy. Zpevněné panely na vrchní části bot zajišťují dlouhou trvanlivost a odolnost proti opotřebení. Měkká podšívka a vložka z pěny EVA poskytují komfort i při delší chůzi či běhu a zabraňují oděru nohy. Adhezivní podrážka zaručuje stabilitu na všech typech povrchů.

Dámská sportovní obuv Echino WMNS značky IQ je ideální pro každodenní nošení k oblečení sportovního stylu či pro rekreační sportovní aktivity.

Technické parametry:

  • Materiál: vrchní - síťovina, textilie, TPU; podšívka - síťovina; stélka - síťovina, pěna EVA; podrážka - MD, RB
  • Velikost: 36 – 41
  • Reflexní prvky

Datum: 

01.08.2018 - 15.09.2018

Kategorie: 

Částka: 

529,00 Kč