Vyprodáno

Čtyřchodové menu pro dva

1 990 Kč

Praha

KUP TEĎ

Kategorie: Jídlo a pití

Kraje: Hlavní město Praha

Platí: 23. 3. 2022 - 31. 12. 2022

5

Milujete italské risotto, steaky, mořské plody…? Pak právě večeře v restauraci Dejvická 34 bude pro vás tím pravým gurmánským zážitkem. Jako šéfkuchař zde působí Tomáš Černý, který pracoval v hotelu Four Seasons pod vedením michelinských šéfkuchařů a několik let pak vedl italskou restauraci La Finestra v centru Prahy. Teď je spolumajitelem restaurace Dejvická 34 středomořského typu, kde nejenom vaří, ale rád chodí i mezi hosty. Jídlo je jeho vášeň a z jeho projevu je to poznat.

Čtyřchodové menu pro dva:

  • amouse bouche - Black spritz d34,
  • první chod - Risotto carbonara s lanýžem a sýrem Pecorino,
  • hlavní chod - Steak z omáčkou ze zeleného pepře, marinovanou zeleninou a sezónním pyré,
  • dezert - Ala carte chef‘s choice.

allegria