Přijít na rande a dát si jenom salát? Tak to se dávno nedělá. V restauraci Příčný řez pro vás a vaši drahou polovičku nachystali hostinu, která vaše chuťové pohárky nenechá v klidu. Půjde také o zážitek i pro váš zrak. Interiér podniku totiž navrhl designér Václav Kunc spolu s výtvarným sdružením Ozdobená příroda.
5chodové degustační menu pro dva
- Předkrmy
- 2× hovězí carpaccio z tenkých plátků masa dochucených bazalkovým pestem, rukolový salátek, hoblinky parmezánu Grano Padano (60 g) a rozpečený máslový toust
- 2× špenátový krém se zastřeným vejcem a máslovým krutonem
- Hlavní chody:
- 2× filátko z čerstvého pstruha pečené na olivovém oleji (80 g), opečené minibrambůrky s mrkví a císařským hráškem, šalotková omáčka
- 2× hovězí krk z masa plemene angus na červeném víně (100 g) s jemnou bramborovou kaší, slaninou z domácí udírny a restovanými žampiony
- Dezert
- 2× domácí tiramisu