Popular categories

Asia beauty pro muže 195 minut

Již dávno je tomu, kdy byla relaxace spojená s kvalitní kosmetickou péčí o celé tělo pouze výsadou dam. Množí se stížnosti žen, kterým jejich partneři plení zásoby v koupelně, stejně tak roste počet mužů, kteří si pořizují produkty vlastní – jim určené. Kosmetický průmysl jásá, dámy jsou spokojené, pánové jsou spokojení a v rámci zachování rovnosti šancí je tu nyní kosmetická péče pro muže. Úspěšný muž totiž určitě ocení úžasné procedury, které zrevitalizují jeho mysl i tělo a dají mu tak nový pocit síly do dalších dnů.

  • Jean Paul, ošetření pro muže, které je možné přizpůsobit jednotlivým problémům a typům pleti. V proceduře se můžeme zaměřit na hydrataci, čištění nebo zklidnění citlivé pokožky.
  • Spa pedikúra, šetrné, a přesto účinné ošetření chodidel velmi kvalitní kosmetikou ORLY Vám poskytne nový druh relaxace a zároveň ozdravení tolik zatěžované části nohou. Na relaxační typ pedikúry se používá speciální pemza, která šetrně odstraní zrohovatělou vrstvu. Dezinfekční lázeň s Rochovou solí, zábal se změkčujícím účinkem, peeling s vůní italské mandarinky, masážní emulze s vůní tropického ovoce, lehký krém.
  • Spring Fragrance je jemná a uklidňující masáž těla, nejkvalitnějšími aroma oleji. Hebkost, podobná dotekům paprsků jarního slunce a intimní vůně rozmarýnu, borovice a citronové trávy navozuje pocity uvolnění mysli. Slouží k odstranění negativní energie, jakož i výživě pokožky. Možnost spojení inhalací aroma olejů z extraktů borovice, mechu a mandarinky z odpařovacích misek dokresluje mystické kouzlo Spring Fragrance.

allegria

Datum: 

08.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

3 770,00 Kč