Vyprodáno
Až se svou drahou polovičkou nebo kamarády vstoupíte do restaurace Kavala, budete se rázem cítit jako na Balkáně. Aby ne. Zdejší majitel a šéfkuchař Ioannis Asarlidis je totiž Řek. Tentokrát se rozhodl, že vás pohostí tím nejlepším masem a kvalitními přílohami.
Hostina pro 2 až 4 labužníky
920 gramů kvalitního masa:
- Křehké telecí maso pečené v misce, 200 g (metoda tažení masa 8 hodin)
- Křehké jehněčí maso pečené v misce, 200 g (metoda tažení masa 8 hodin)
- Vepřové „souvlaki“ z plemene Duroc, 260 g (maso marinované v citronové šťávě)
- Hovězí biftečky z mletého masa plemene Angus, 260 g
- Přílohy:
- Pečené brambory na oreganu, 300 g
- Steakové hranolky, 150 g
- Pita placička, 80 g
- Tzatziky, 150 g
- Salátek s olejem a vinným octem Marouli, 200 g