Vydejte se do Czech Slovak Restaurant & Lounge, kde na blízkost našich národů nikdy nezapomněli. Pochutnáte si na šesti chodech tradičních specialit československé kuchyně. Ke každému jídlu budete pít jiné víno, pečlivě vybrané od těch nejlepších moravských vinařů.
6chodové luxusní vinné párování s jídlem pro jednu osobu:
- Švestky ve slaninové košilce
- Sauvignon, pozdní sběr, Vinařství Pelvins, ČR
- Hrubozrnná paštika z vepřového masa a kuřecích jater s brusinkovou omáčkou Cumberland a chipsem z chleba sv. Pavla
- Rulandské šedé, pozdní sběr, Vinařství Mikrosvín, ČR
- Jihočeská kulajda s pošírovaným křepelčím vejcem, lesními hřiby, liškami a kysanou smetanou
- Tramín červený, pozdní sběr, Vinařství Hrabal, ČR
- Slovenské halušky s brynzovou pěnou, smaženou cibulkou a zauzeným špekem Mangalica
- Kerner, pozdní sběr, Vinařství Mikrosvín, ČR
- Tradiční svíčková pečeně na smetaně s brusinkami a variací žemlových knedlíků
- Neronet, Jakostní, Vinařství Pelvins, ČR
- Tvarohové šišky v křupavé máslové strouhance s horkým ovocným žahourem a pěnou z mascarpone
- Zweigeltrebe Barrique, Vinařství Hrabal, ČR