Česká kuchyně je často těžká a jednotvárná – utečte na chvíli od knedlíků a smažáků za pestrostí Francie! La Ruelle Restaurant vám v 5 chodech představí moderně servírované lahůdky: po předkrmu ochutnáte krevety na víně i mušle sv. Jakuba, kachní prsíčko s dýňovým purée a dezertem budou brownies.
5chodové degustační menu pro 2 osoby
- Amuse-bouche v podobě domácího rozmarýnového chleba s bylinkovým máslem (2× 50 g)
- 2× krevety s petrželkou na víně, bagetka a polníček (à 70 g)
- 2× hřebenatky (mušle sv. Jakuba) s pečeným květákovým purée (à 140 g)
- 2× kachní prsíčko s glazovanou karotkou, restovanou červenou cibulkou, dýňovým purée a zakápnuté demi-glace (à 170 g)
- 2× brownies a La Ruelle crème (à 140 g)
- Neperlivá nebo perlivá voda Rajec (0,7 l)