Vydejte se za gastronomickým zážitkem do restaurace Čeladenka, kterou najdete ve stejnojmenném 4* hotelu. Šéfkuchař a jeho tým pro vás a váš doprovod připraví degustační menu o 5 chodech a do sklenek vám k němu rozlijí červené víno.
5chodové degustační menu pro 2 osoby
- Carpaccio z hovězí svíčkové v bylinkové krustě s barevným pepřem, doplněné o hoblinky sýra Grana Padano, rukola se sezamovým semínkem a redukcí aceta balsamica limetky (30 g)
- Mozzarella grilovaná v proužku sušené šunky Serrano, podávaná s glazírovaným ananasem s bílým rumem a třtinovým cukrem (50 g)
- Trhaná hovězí veverka konfitovaná v silném zeleninovém základu a portském víně, pečená polentová placka, římský salát s dresinkem ze šlehaných žloutků ochucený ančovičkou, limetkou a sýrem Grana Padano (100 g)
- Grilovaná kančí kotletka připravená metodou sous-vide při 60 °C v pistáciovém prachu, doplněná o bramborové suflé, glazované šalotky a zvěřinový jus (100 g)
- Pečený košík ze šlehaných bílků plněný vanilkovým krémem a čerstvým ovocem, malinová omáčka (1 ks)
- Červené víno (0,35 l pro každého)