5chod. degustační menu pro dva: tatarák, šafránové risotto i čokoládový fondant
2 489 Kč
Přerov
Nalezeno: 8. 12. 2025
Odpověď na tuto otázku zjistíte právě tady. Tak se račte usadit ke stolu v elegantně zařízené restauraci Fontána 4* hotelu Jana a nechte se pohostit zdejšími špičkovými kuchaři. Abyste nemuseli sáhodlouze studovat jídelní lístek a ještě o to déle se rozhodovat, kterou z těch všech dobrot ochutnáte, podnik pro vás a třeba vaši polovičku připravil 5chodové degustační menu plné specialit.
Degustační menu pro 2 osoby
- Amuse-bouche:
1 ks mini tartaletky s kozím sýrem, medem a karamelizovaným ořechem (malý pozdrav z kuchyně pro naladění chutí)
Předkrm:
50 g tataráčku z hovězí svíčkové – jemně sekané maso, lanýžový olej, křepelčí vajíčko, brioškový toast
Polévka:
0,33 l krému z pečeného celeru a jablek – zjemněný smetanou, s jablečnými chipsy a bylinkovým olejem
Hlavní chod I:
80 g filetu z mořského vlka pečeného na másle, šafránové risotto, bylinkové beurre blanc
Hlavní chod II:
150 g hovězí svíčkové sous-vide s omáčkou demi-glace, lanýžovo-bramborové pyré
Dezert
1 ks čokoládového fondantu s vanilkovou zmrzlinou, maliny
Káva dle výběru
Hotel Jana****
Koliby 2824/2, Přerov, 750 02
Kategorie: Jídlo a pití
Kraje: Olomoucký kraj



