Čtyřchodové menu s výběrem hlavního jídla? Ve vyhlášené restauraci Savoy čekejte nebeský zážitek. Nebude chybět předkrm a polévka, hlavní jídlo si zvolíte ze 4 skvělých variací a dezert bude poslední tečkou za touhle rozkoší.
4chodové menu v restauraci Savoy pro 1 osobu
- Předkrm/80 g
- Vepřové rillettes s kořenovou zeleninou a bílým vínem servírovaný s křupavým opečeným chlebem
- Polévka/0,33l
- Dýňový krém s pomalu pečenou kořenovou zeleninou, dýňový olej, pražená dýňová semínka
- Hlavní chod dle výběru ze 4 jídel:
- Listový salát s pečenými bramborami, opečenou slaninou a hořčičným dresinkem a vejcem / 400 g
- Čerstvé fettuccine s houbovou omáčkou sypané parmezánem / 350 g
- 1/4 křupavého pečeného kuřete na paprice, omáčka z pečených kapií s domácími máslovými noky
- Hovězí líčka pečená s kořenovou zeleninou a červeným vínem, podávaná s karlovarským knedlíkem / 200 g
- Dezert
- Tvarohové máslové knedlíčky se švestkovým přelivem sypané bílým mákem