Rádi ochutnáváte nové věci? Vyrazte tedy parádní menu, které pro vás připraví v Restauraci u Eriky. Dáte si tu 4 chody, pokud navíc chcete mít večer kompletní, sáhněte po variantě s vínem. Celé menu si sestavíte sami – vyberete si polévku, jako předkrm si dáte třeba kachní jatýrka, k hlavnímu chodu si můžete vybrat kachnu, lososa nebo pořádný steak. A samozřejmě nebude chybět ani dezert.
Menu pro dva
- 2× předkrm:
- Kachní jatýrka na portském víně, domácí višňová marmeláda s mandlemi, jarní cibulka, cherry rajčátka
- nebo
- Rolka z uzeného lososa s bylinkovým krémem z mascarpone, pečená ciabatta
- 2× polévka:
- Tomatová s pečenými paprikami a mascarpone, bazalkové pesto, pečená ciabatta
- nebo
- Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi, domácí játrové knedlíčky
- 2× hlavní chod:
- Filírované kachní prso na grilu, červené zelí se švestkami a rozinkami, omáčka demi-glace, bramborové lokše
- nebo
- Grilovaný filet z norského lososa podávaný s pečenou sezónní zeleninou, domácí bramborovo-špenátová kaše, bylinkové žervé s pažitkou a koriandrem
- nebo
- Filírovaný telecí hunger steak s omáčkou demi-glace, pečená brambora plněná dušenými hříbky s rozmarýnem a citronovým tymiánem
- 2× dezert:
- Domácí jablečný štrúdl s oříškovou zmrzlinou a mátou
- nebo
- Čokoládové suflé s vanilkovou zmrzlinou, domácí šlehačkou a mátou