Jako předkrm jízda do 50 metrů, jako hlavní chod věžičky z ptačí perspektivy a výhled do dáli jako dezert. A k tomu skvělé jídlo!
Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo s vysoce netradičním prostředím! Před vámi 4chodové menu od špičkového šéfkuchaře, pod vámi Riegrovy sady a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Dinner in the Sky, večeře podávaná na plošině až 50 m nad zemí.
- 4chodové menu podávané na vyhlídkové plošině zavěšené 50 metrů nad zemí pro 1 osobu
- Nealko nápoje, bílé a červené víno, šumivé víno, pivo
- Menu sestavil portugalský šéfkuchař Manel Lino z pražské restaurace Gallery 44
- Marinované tygří krevety s tomatovým dashi, dušeným pórkem a zelenými olivami (pro vegetariány místo krevet feta sýr)
- Pečené barevné mrkve s dvojí quinoou, omáčka z kokosového mléka a kmínu, zeleninový vývar
- Pečený entrecôte s restovanými houbami shimeji, hlívou ústřičnou, pyré z jedlých kaštanů, omáčka bordelaise – demi-glace vyšlehaný s morkem a pažitkou (pro vegetariány místo hovězího masa lilek s teriyaki omáčkou)
- Zmrzlina z balsamica z portského vína, sněhové pusinky z červené řepy
- Čas strávený ve vzduchu: 60 minut
Dinner in the Sky