Restaurace Rendlík se nachází v klidném prostředí uprostřed lesů, v těsné blízkosti zříceniny hradu Hasištejn. Nabízí nejen krásné výhledy z venkovní terasy, ale především špičkový gastronomický zážitek. Pod vedením šéfkuchaře Denisa Wágnera vznikají pokrmy, které spojují tradiční recepty s moderním šmrcem. Menu se mění podle sezóny a vzniká z lokálních a čerstvých surovin od místních farmářů.
- 4chodové zážitkové menu pro 2 osoby dle aktuální nabídky (bez nápojů).
Ukázkové menu:
předkrm: Hovězí carpaccio z mladého býčka z farmy od Františka Berky, hoblinky parmazánu a kapary
polévka: Kulajda se zastřeným vajíčkem a lesními houbami, bramborami a koprovým olejem
hlavní chod: Telecí Maminha z Holštýnského telátka s lyonskými bramborami a omáčkou z pepře s vůní koňaku
dezert: Vanilkové crème brûlée s jahodou a mátou
allegria