Zažijte erupci chutí a zajděte na degustační menu do restaurace Volcano Grill House. Šéfkuchař Josef Pošta a jeho tým vám připraví 4 chody od předkrmu až po dezert. Hlavní jídlo si můžete vybrat ze dvou možností: dáte si buď rybu s krémovým rizotem a krevetami, nebo hovězí roštěnec s prudce restovanými foie gras.
Degustační menu
- 2× předkrm
- Jemně sekaný tataráček z čerstvého lososa (70 g) s avokádem, marinovanou šalotkou a kaparovými květy, doplněný pěnou z dijonské hořčice
- 2× polévka
- Chřestový krém s raviolou plněnou rukolovým pestem a mušle vongole
- 2× hlavní jídlo z výběru
- Filátka dorády šedé (150 g) připravované na tymiánovém oleji s tempurovanou zeleninou a krémové italské rizoto s restovanými krevetami a červenou čekankou
- K pití restaurace doporučuje: Pinot Bianco & Sauvigonon & Chardonnay „448 S. L. M.“ Alto Adige IGT, Girlan, 648 Kč
- Nebo
- Hovězí entrecôte (150 g) ochucený zauzenou solí na restovaném čerstvém špenátu s potrobello a prudce restovaná foie gras, doplněno sušenými plátky brambor grenaille
- K pití restaurace doporučuje: Malbec Reserva Mendoza DOC, Kaiken, 648 Kč
- Dezert
- Variace Volcano minidezertů pro dva