Popular categories

Sold

3chodové degustační menu pro jednoho

Kdo by tušil, že sedmé nebe se nenachází nad zemí, ale pod zemí. Totiž pod skalou, konkrétně Břesteckou.
Tam stojí penzion s restaurací, do které vás tamní kuchaři lákají na 3chodové degustační menu. Nejprve si přiťuknete sklenkou portského nebo nealkoholickým crodinem, pak vás čeká předkrm a hlavní chod dle výběru: těšte se na tataráček z lososa nebo carpaccio z červené řepy a filírovaný flank steak či vepřovou panenku v bylinkové krustě. Sladkou tečkou na závěr bude čokoládový fondant s espressem nebo cappuccinem.

  • Aperitiv:
  • Portské víno, 0,5 dl
  • nebo
  • Crodino, 1 dl (nealkoholický aperitiv)
  • Předkrm:
  • Tataráček z lososa na křupavém bylinkovém toustu, 100 g
  • nebo
  • Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem na rukolovém lůžku, 100 g
  • Hlavní chod:
  • Filírovaný flank steak (250 g) se švestkovou klevelou a wasabi kaší
  • nebo
  • Vepřová panenka v bylinkové krustě (200 g) s grilovanou zeleninou a brambůrky grenaille
  • Dezert:
  • Domácí čokoládový fondant s lesním ovocem a vanilkovou zmrzlinou + espresso nebo cappuccino

Penzion Pod Břesteckou skalou
Břestek 234, Břestek, 687 08

Datum: 

21.11.2020 - 31.03.2021

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

659,00 Kč