Vyprodáno
Nechte se omámit delikatesami z příhodně pojmenovaného obchůdku Pravá Klobása, který se nachází v Praze v obchodním domě Palladium na náměstí Republiky. Klobásy, ze kterých se váš jazýček dočista poměje blahem, sem dovážejí z tradičního řeznictví u Lyonu, které už v roce 1936 založil Nicolas Montserret.
1× Francouzská suchá klobása – PŘÍRODNÍ
- Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret.
- Hmotnost: cca 160 g – váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a vysušení.
- Složení: vepřové maso pocházející z EU, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, zrání fermenty, potravinářský konzervant E 252, přírodní vepřová střeva.
- Alergeny: Laktóza (mléčný derivát).
- Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy).
- Rozměry: Délka od 17 do 20 cm, průměr od 42 do 50 mm.
- Skladování: Na suchém místě do 15 °C.
- Expirace: minimálně 2 měsíce od objednání.