Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Super

Povánoční výprodej parfémů a kosmetiky

Jeden z povánočních výprodejů kosmetiky, který se skutečně vyplatí. Do této slevové akce spadlo téměř 700 druhů kosmetiky. Srovnávali jsme namátkou ceny z oblasti parfémů, dekorativní kosmetiky, holení, ústní hygieny, hydratační krémy, dětskou kosmetiku a nyní můžeme tento výprodej s radostí doporučit, protože ceny jsou dramaticky nejnižší. Klikněte na Kup Teď a můžete začít vybírat.

Elnino slibuje slevy až 70 %. Vzhledem k tomu, že my porovnáváme ceny s ohledem na dostupnou konkurenci, tak tolik velkorysí být nemůžeme, ale ceny nabízeného zboží (záleží na druhu a značce) jsou výrazně levnější než konkurenční eshopy.

Například značkový make-up Frais Monde Make Up Naturale No Transfer Foundation 30ml můžete pořídit nyní na Parfemy-Elnino.cz za 259 Kč (ostatní eshopy začínají na ceně o 200 Kč dráž - viz. cenové srovnání).

Výhodou je filtrování nabídek nejen podle kategorie zboží, ale můžete také zvolit svou oblíbenou značku, abyste zjistili, co a za jakou cenu je možné pořídit.

 

Datum: 

25.12.2015 - 31.12.2015

Kategorie: