Mobilní telefon Asus ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL-5A001WW) (ZD552KL-5A001WW) černý

Značka: Asus , Kategorie: Smartphone
Kód zboží: ASUZD552KL5A001WW

Mobilní telefon 5.5" AMOLED 1920 x 1080 Full HD , procesor Octa-Core (2GHz), Interní paměť 64 GB, RAM 4 GB, Hybridní slot, fotoaparát 16 Mpx, Wi-Fi, Bluetooth, LTE (4G)/ 3G, GPS, FM rádio, Kapacita...

Zjistit dostupnost

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL), černá


Už z názvu telefonu je jasně patrné, na co je kladen největší důraz. A prozradí to i pohled na luxusní kovové tělo telefonu, kdy si na přední straně nad 5,5palcovým AMOLED displejemFull HD rozlišením lze povšimnout hned dvou čoček fotoaparátu a přisvětlovací LED diody. Tato sestav doplněná o exkluzivní technologie, jako je DuoPixel a SuperPixel, umožňuje pořizovat bezkonkurenční selfie a wefie.


ZenFone 4 Selfie Pro ale exceluje i v dalších oblastech – nabízí vysoký výkon, o nějž pečuje spojení osmijádrového procesoru a 4 GB RAM + 64 GB úložného prostoru. Stejně tak Asus myslel na bezpečnost, když dosadil čtečku otisku prstů a vysokých kvalit dosahuje i zadní fotoaparát. Systémem je nejoblíbenější mobilní operační systém Android ještě vylepšený o nadstavbu ZenUI. Pokud milujete focení a na sociálních sítích se chcete prezentovat v tom nejlepším možném světle, je ZenFone 4 Selfie Pro trefou do černého.


Zaměřen na selfie. Ale získá si vás i dalšími vlastnostmi. Tak mu dejte šanci!

DuoPixel


Hlavní selfie kamera disponuje špičkovým obrazovým snímačem s dvojitým pixelem Sony IMX362. Podporuje technologii Asus DuoPixel zaručující dechberoucí záběry s rozlišením 24 Mpx. Přidává přitom širokou clonu objektivu f/1,8 doplněnou o revoluční technologii SuperPixel pro perfektní snímky i při nízké hladině osvětlení. Navíc můžete pro portréty v krajině a WEfie využít 120stupňový širokoúhlý fotoaparát, s nímž se na snímek vejdou všichni vaši přátelé.





Dokonalé selfie za všech podmínek


Krásné selfie nyní pořídíte kdykoli a kdekoli – venku, v oblíbeném klubu, v noci, i ve dne. Obrazový snímač o velikosti 1/2,55" s 1,4μm pixely poskytuje dvojnásobnou světelnou citlivost oproti běžným fotoaparátům ve smartphonech. Umí také pořídit krásné fotografie v HDR a disponuje elektronickou stabilizací obrazu (EIS), aby byla vaše videa a fotografie vždy dokonale ostrá.





4K Ultra HD kvalita


Díky podpoře technologií, jako je SuperPixel Engine, umožňuje přední fotoaparát natáčet špičková videa v rozlišení 4K Ultra HD. To znamená čtyřikrát větší obrazovou kvalitu než Full HD.





Nechte vyniknout svoji krásu


Fotoaparátu nechybí ani softwarový LED blesk poskytující vysokou úroveň světla pro vylepšení vašich fotografií. I díky němu budete na fotografiích vypadat ještě lépe.





Efekt hloubky


K dispozici máte i režim portrétu, jehož prostřednictvím lze nastavovat efekt hloubky ostrosti, když rozostří pozadí. Získáte tak fotografie, které působí jako focené profesionálem.





Aplikace SelfieMaster


Při hrátkách s předním fotoaparátem využijete i aplikaci SelfieMaster. Umožní vám využívat efekty zkrášlení (10), abyste mohli na fotografiích vyhlazovat vrásky, odstraňovat defekty, upravovat tón pleti a podobně. K dispozici jsou tyto možnosti nejen při fotografování, ale i natáčení videí a dokonce i u živého streamování.





SuperPixel


Pýchou telefonu jsou nejen přední fotoaparáty, ale i ten zadní s rozlišením 16 Mpx a snímací jednotkou od Sony vylepšenou o technologii Asus SuperPixel. Kromě toho sází i na superrychlé automatické zaostření fázové detekce a přináší možnost natáčet videa ve 4K. I zadní fotoaparát nabízí elektronickou stabilizaci obrazu (EIS) pro ostré fotografie a videa.





Nano Molding Technology


Telefon se pyšní kovovým monolitickým tělem vyrobeným pomocí technologie Nano Molding (NMM). Využívá také bezrámové sklo 2,5D Gorilla Glass a tenký je přitom pouhých 6,85 mm. Design se opírá i o zkosenou hranu a vyryté detaily lemující objektiv zadní kamery.





AMOLED displej


5,5palcový displej ZenFonu se pyšní AMOLED technologií, jasem 500 nitů a rozlišením Full HD. Jeho barevný rozsah přitom pokrývá více než 100 % barevného prostoru NTSC, díky čemuž jsou videa, fotografie i hry ještě živější. Pochvalu si pak zaslouží i za vynikající poměr těla a displeje, jež dosahuje 76,7 % pro minimalizaci rozměrů a hmotnosti při udržení velké pracovní plochy.





Skvělý hardware


Uvnitř telefonu přitom tepe 64bitový procesor Qualcomm Snapdragon 625 se 4 GB RAM a grafickou akcelerací Adreno 506. K tomu všemu vysokému výkonu napomáhají i tranzistory Field Effect Transformers (FinFETs) snižující spotřebu energie až o 35 %. Hardware pak doplňuje čtečka otisku prstů umístěná na přední straně a zvládající telefon zabezpečeně odemknout za 0,2 vteřiny.





A dlouhá výdrž


Těšit se můžete i na technologii rychlého nabíjení 10W (5V/2A). Telefon přitom disponuje akumulátorem o velkorysé kapacitě 3 000 mAh pro delší výdrž ať děláte cokoli.





SonicMaster 4.0


S technologií SonicMaster 4.0 si vychutnáte nejlepší zvukový výkon pro zábavu i telefonní hovory. Napomáhají tomu i pětimagnetové reproduktory se NXP Smart AMP starající se o minimalizaci zkreslení. Nabízí se také certifikace Hi-Res Audio pro přehrávání zvuku ve 24bit / 192kHz – tedy čtyřnásobné kvalitě CD. Lepším výsledkům napomáhá i AudioWizard optimalizující zvuk na základě vašich preferencí.





ZenUI 4.0


Prostředím je pro Asus typická nadstavba ZenUI operující nad nejoblíbenějším mobilním operačním systémem na světě – Androidem. Prostředí je optimalizováno pro rychlejší reakce a celkové zvýšení vaší produktivity.


Dvojnásobná citlivost na světlo. 120°
ZenFone 4 Selfie Pro vám umožní snímat dokonalé autoportréty a identifikovat pravděpodobné selfie. Vychutnejte si skvělé zážitky s dvěma předními kamerami, které vám umožňují zachytit více lidí, více scenérií a uplatnit efekty zdobení s až dvojnásobnou citlivostí na světlo. Můžete dokonce zachytit 4K selfie videoklipy. Ať už fotografujete, natáčíte videozáznamy nebo živě streamujete, ZenFone 4 Selfie Pro s aplikací SelfieMaster vám pomůže vybrat vaši nejlepší tvář a ukáže světu vaši dokonalou krásu.

Dva fotoaparáty pro více krásy
Hlavní selfie fotoaparát je vybaven obrazovým snímačem s dvojitým pixelem Sony IMX362 s technologií fotoaparátu ASUS DuoPixel™, který zachycuje nádherné záběry s rozlišením 24 Mpx a širokou clonu objektivu f1,8 kombinovanou s technologií ASUS SuperPixel™ zaručuje vynikající výkon při slabém osvětlení a živé selfie fotografie v každé situaci. Pro portréty v krajině a WEfie fotografie, vám 120-stupňový širokoúhlý fotoaparát umožní pohodlně vměstnat více osob a scenérií na jeden snímek.

Krásné selfie, za každého osvětlení
ZenFone 4 Selfie Pro nabízí krásné, jasné a živé selfie, ve dne nebo v noci, uvnitř nebo venku. Hlavní selfie fotoaparát na ZenFone 4 Selfie Pro má širokoúhlý objektiv f1.8 a nejnovější obrazový snímač Sony® IMX362 s velkým formátem velikosti 1/2,55" a velikostí pixelů 1,4um pro 2x vyšší světelnou citlivost než typické kamery smartphonů. V kombinaci s technologií ASUS SuperPixel™, která inteligentně řídí citlivost snímače a redukuje šum obrazu, vytváří ZenFone 4 Selfie Pro vysoce kvalitní fotografie v HDR, a to zejména při slabém osvětlení. Při natáčení videoklipů samoobslužná elektronické stabilizace obrazu (EIS) eliminuje nepříjemné otřesy pro detailní a plynulá výsledná videa.

Sdílejte vzácné momenty v rozlišení 4K
Se svou vlajkovou lodí Sony IMX362 obrazovým snímačem a exkluzivním ASUS SuperPixel™ Engine, vám umožní hlavní selfie fotoaparát na ZenFone 4 Selfie Pro natočit neuvěřitelně podrobné 4K UHD selfie videa, které můžete sdílet s přáteli nebo na sociálních médiích. Při čtyřnásobném rozlišení Full HD je video ZenFone Selfie Pro 4K UHD jasnější, krásnější a realističtější, takže vaše publikum s vámi vaše zážitky může sdílet naplno.

Nádherná selfie s vysokým rozlišením
ZenFone 4 Selfie Pro má nejpokročilejší přední kamerový systém na světě s obrazovým snímačem s dvojitým pixelem Sony® IMX362, který má dvojnásobný počet fotodiod pro snímání světla než mají běžné senzory se stejným rozlišením.

Nechte vyniknout svoji krásu
ZenFone 4 Selfie Pro má softwarový LED blesk, který dodává perfektní množství světla - stejně jako v ateliéru - změkčuje texturu pokožky a přináší skutečné tóny pleti tak, abyste v každé selfie zazářili jako superstar.

Vystupte z davu
Režim portrétu umožňuje zcela nový efekt hloubky ostrosti tím, že rozostří pozadí, aby tak snímek získal hloubku. Nyní si můžete vyfotit selfie, které vypadají, jako by byly vyfoceny profesionálem a můžete skvěle reprezentovat svému okolí svůj vlastní styl.

Více krásy, více zábavy, více vás
SelfieMaster je zábavná a intuitivní aplikace, která vám umožní aplikovat efekty zkrášlení, aby byly vaše selfie ještě víc šarmantní. S deseti efekty vylepšení, ze kterých můžete vybírat, můžete vyhlazovat vrásky, odstraňovat defekty, upravovat tón pleti a okamžitě vylepšovat celkový vzhled. Ať už fotografujete, natáčíte nebo živě streamujete, SelfieMaster vám umožní vytvořit dokonalý vzhled. Můžete dokonce využít své inteligentní funkce pro úpravu fotografií a vytvářet koláže a prezentace, které si můžete vychutnat a sdílet s přáteli.

Zachyťte každý vzácný moment
Kromě svých dvojitých selfie fotoaparátů nabízí ZenFone 4 Selfie Pro zadní 16Mpix fotoaparát s obrazovým snímačem Sony a technologií ASUS SuperPixel™, který vám umožní zachytit každý vzácný okamžik s živou jasností a úžasnými detaily. Velmi rychlé vteřinové automatické zaostření fázové detekce umožňuje získat požadovaný snímek za každé situace. Nahrávání 4K UHD videa a elektronická stabilizace obrazu (EIS) vám umožní vytvářet ostrá videa, která zaujmou vaše publikum.

Elegance v každém detailu
Pro vytvoření hladkého elegantního kovového monolitického těla je ZenFone 4 Selfie Pro vyráběn technologií Nano Molding Technology (NMM). S bezrámovým sklem 2,5D Gorilla Glass a profilem, který je tenká pouhých 6,85mm, dosáhne ZenFone 4 Selfie Pro perfektní rovnováhy mezi krásou a praktičností. Kovové monolitické tělo je zakončeno krásnou zkosenou hranou. Vyryté detaily okolo objektivu zadní kamery se při pohledu z různých úhlů třpytí zářícím leskem. ZenFone 4 Selfie Pro vám nabízí jedinečný vzhled v každém detailu a je dodáván ve třech nádherných barvách: Růžový nach, Sluneční zlatá a Hlubinná černá.

Barevně přizpůsobivý displej
S displejem AMOLED jasným 500nitů, rozlišením Full HD (1920 x 1080) a barevným rozsahem, který činí více než 100 procent barevného prostoru NTSC, dělá ZenFone 4 Selfie Pro fotky, videa a veškerý další obsah tak živý, jako je skutečný život. Má impozantní poměr těla a obrazovky (76,7%) pro maximalizaci displeje a minimální hmotnost.

Efektivně výkonný, jednoduše rychlý
Pod elegantním exteriérem ZenFone 4 je výkonný 64bitový procesor Qualcomm® Snapdragon™ 625 s kapacitou 64 bitů a 4GB RAM a grafickou kartou Adreno™ 506, která snadno zpracovává náročné úkoly. Revoluční tranzistory Field Effect Transformers (FinFETs) poskytují maximální výkon při současném snížení spotřeby energie o 35 procent. Přední čtečka otisků prstů s operační dobou 0,2 vteřiny umožňuje odemknutí telefonu rychlostí blesku a poskytuje tak bezpečnost, kterou nebudete vnímat jako zátěž.

Baterie s dlouhou životností, s možností rychlého nabíjení ZenFone 4 Selfie Pro nabízí rychlé nabíjení, které dodává energii 10W (5V/2A) do své 3000mAh baterie. S výkonným procesorem můžete být více online, streamovat delší videa a mluvit tak dlouho, jak jen chcete, aniž byste se museli obávat, že se vaše baterie přes den vyčerpá.

Ještě lepší zvukové zážitky Technologie ASUS SonicMaster 4.0 poskytuje ZenFone 4 Selfie Pro nejvyšší zvukový výkon pro zábavu i telefonní hovory. Pětimagnetové reproduktory poháněné výkonným NXP Smart AMP poskytují dokonalý zvuk s nízkým zkreslením, a to i při vysokých hlasitostech. Hi-Res Audio certifikace umožňuje přehrávání zvuku ve 24bit / 192kHz - což je čtyřnásobná kvalita CD. Zbrusu nový AudioWizard dokáže optimalizovat poslechové zážitky podle vašich osobních preferencí. Sluchátka DTS Headphone:X™ poskytují 7.1 kanálový virtuální prostorový zvuk.

Jednodušší. Rychlejší. Chytřejší. Jednodušší, rychlejší, a dokonce chytřejší než kdykoli předtím, ASUS ZenUI 4.0 nabízí nový design s ještě užitečnějšími aplikacemi. Funguje rychleji. Inteligentní nové automatizované funkce ZenUI usnadňují život: automatické označování obličeje v galerii, ochraně Safeguard, která automatizuje komunikaci v případě nouze, značkování stránek, které vám umožní vložit záložky na vaše oblíbené webové stránky a další.

Technická specifikace Model: ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL)
Operační systém: Android™ N s novým ASUS ZenUI 4.0

Procesor: Qualcomm Snapdragon 625 osmijádrový
Grafický čip: Qualcomm® Adreno™ 506
Uložiště: eMCP 64GB
Operační paměť: 4GB
Displej: 5,5" FHD (1920x1080) AMOLED displej, filtr modrého světla, podpora dotyku deseti prsty, Gorilla Glass
Externí uložiště: slot na MicroSD (podpora až 2TB)
Čtečka otisku prstů: ANO
Rozlišení zadního fotoaparátu: 16 Mpx
Rozlišení předního fotoaparátu: 24 & 5 Mpx
Video: 4K UHD při 30 fps pro hlavní i zadní kameru, FHD při 60 fps
Audio: 5-magnetový reproduktor se zesilovačem NXP Smart pro 4x lepší výkon
Mikrofon: Duální interní mikrofon s redukci šumu
FM přijímač: FM rádio

Bezdrátové technologie: WLAN 802.11 b/g/n
Bluetooth 4.2
Wi-Fi direct
Navigace: GPS, A-GPS, GLONASS, BDSS

Konektivita: Micro USB
3,5 mm audio konektor

Sloty: Slot 1 - Nano SIM karta 2G/3G/4G
Slot 2 - Nano SIM karta 2G/3G/4G nebo MicroSD

Senzory: akcelerátor, elektronický kompas, gyroskop, snímač vzdálenosti, snímač okolního světla, snímač RGB (vpředu)

Baterie: 3000mAh (integrovaná) s rychlým nabíjením
Zdroj: 5V 2A 10W

Barva: Hlubinná černá
Rozměry (DxŠxV): 154,02 x 74,83 x 6,85 mm
Hmotnost: 147 g

Obsah balení: ZenFone 4 Selfie Pro s operačním systémem Android™ 7 a nový ASUS ZenUI 4.0
ASUS Sluchátka s mikrofonem
Kabel Micro USB
Pin pro vyjmutí SIM karty (jehla SIM slotu)
USB nabíjecí adaptér

Záruka 24 měsíců
Partnumber ZD552KL-5A001WW
Distribuce
oficiální ČR
Displej
5,5
AMOLED
1920 × 1080 (FHD) bodů
60 Hz
bez výřezu
Konstrukce a systém
osmijádrový
2 000 (2 GHz) MHz
Typ Sim karty nano SIM
Konstrukce telefonu dotykový
Android 7.0 Nougat
Paměť
64 GB
4 GB
microSD
Navigace
Wi-Fi, Bluetooth, GPS
Podporované sítě
Síťová frekvence (GSM) 1 900, 1 800, 900, 850 MHz
Síťová frekvence (3G) 2 100, 1 900, 900, 850 MHz
Síťová frekvence (LTE) 900, 1 800, 800, 2 100, 2 600 MHz
Fotoaparát
Rozlišení zadního fotoaparátu 16 Mpx
f/2.2
Rozlišení videozáznamu 3840 × 2160 (Ultra HD)
Rozlišení předního fotoaparátu 24 Mpx
automatické ostření, přisvětlovací dioda
Akumulátor
Typ akumulátoru Li-Pol
3000 mAh
Konektivita a rozhraní
micro USB
Ano
Senzory a zabezpečení
Senzory akcelerometr (G-senzor), senzor přiblížení (proximity)
Další parametry
Ano
Barva telefonu černá
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 7.5 cm
Výška výrobku 0.7 cm
Hloubka výrobku 15.4 cm
Hmotnost výrobku 0.3 kg
Rozměry balení
Šířka balení 16.9 cm
Výška balení 5.5 cm
Hloubka balení 8.7 cm
Hmotnost balení 0.3 kg
Více informací Méně informací