Sony KD-65A1

Úhlopříčka: 65 ", Typ obrazovky: OLED, Typ rozlišení: 4K Ultra HD, OS TV: Android TV. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

2 dva nákupy

Zobrazit 2 recenze

Popis produktu

Stylový OLED televizor SONY KD-65A1 v elegantní černé barvě s úhlopříčkou 65"/164 cm v rozlišení 3840 x 2160 pixelů. TV s rovným tvarem obrazovky v rozlišení 4K UHD s 10 Bit hloubkou barev a displejem Triluminos vám při sledování filmů zaručuje kvalitní zpracování obrazu. SONY KD-65A1 je vybaven připojením LAN, 3x USB 2.0 a 4x HDMI. Oblíbené TV stanice si můžete naladit prostřednictvím digitálních signálů DVB-T2 / H.265, DVB-S2 a DVB-C. OLED TV disponuje rozhraním Wi-Fi, Bluetooth, výstupem na sluchátka, vstupem RF a CI modulem. Operační systém Android TV. Energetická třída A.

Technologie OLED

Společnost Sony pracuje s technologií OLED, která díky 8 milionům samostatně ovládaných pixelů vyzařujících vlastní světlo přinese na obrazovku výjimečný kontrast, věrný a realistický obraz s přesnými detaily a barvami. OLED pixely pracují samostatně, čímž dokáží vytvořit dokonalou černou. Výjimečné zobrazení zářivých barev s vysokou úrovní kontrastu i díky absolutní černé, která je obklopuje a zvýrazňuje.

Dokonalá černá - dokonale barevná

OLED televizor přináší v kontrastu téměř všechny odstíny barev na nerozeznání od skutečnosti. Barvy a kontrast při této televizí jsou dokonalé z každého úhlu pohledu. Už žádné rozmazání barev v rychlých scénách. Vychutnejte si krásné barvy a úžasné detaily.

Displej TRILUMINOS ™

Televizor SONY KD65A1BAEP je vybaven technologií Triluminos, která zařídí optimální sytost jednotlivých odstínů. Zapněte si svůj oblíbený program a vychutnejte si realističtější obraz. Displej nabízí širokou paletu barevných odstínů, které přidávají na kvalitě a věrnosti obrazu.

Stylový a elegantní design

Elegantní černý design OLED televizoru SONY KD65A1BAE doplňuje štíhlý tvar, který dokonala zapadne do každého interiéru. Stojan a reproduktory jsou důmyslně ukryté v zadní části televizoru. Rovná a tenká obrazovka vás svým inovativním designem a ultratenkým tvarem nebude rušit při sledování filmů, seriálů či pořadů.

4K HDR Processor X1 ™ Extreme a 4K High Dynamic Range

S OLED TV od Sony objevíte obraz jako nikdy předtím. Televize přináší úžasný kontrast, barvy, texturu a detaily, které na Vaší obrazovce předtím nebyli nikdy možné. Pro maximální kvalitu obrazu, tento televizor spojuje brilantnost 4K čistoty s jasem, barvou a detaily High Dynamic Range (HDR). Předtím skryté oblasti temného stínu a slunečního světla jsou nyní jasnější a s detaily. 4K HDR Processor X1 ™ Extreme vytváří skutečný a věrný obraz. Při sledování budete mít pocit, jako kdyby jste stáli na pláži, pozorující zapadající slunce.

Technologie Backlight Master Drive ™

Sledujte hvězdy na noční obloze v nových detailech. Backlight Master Drive ™ může zobrazovat nebývalý dynamický rozsah s neuvěřitelně hlubokou černou barvou tmavých bodů a oslnivě světlým zobrazením světlých bodů, poháněných procesorem 4K HDR ™ Extreme. To vše zajistí systém podsvícení, který disponuje velmi hustou LED strukturou, jedinečným lokálním stmívacím algoritmem a optickým designem. Každá jedna LED dioda je diskrétní řízena, a vytváří tak pozoruhodně přesný obraz. I proto je absolutní kontrola obrazu doslova technickým uměním.

Výjimečný zvuk

Kromě kvalitního obrazu přináší OLED TV i výjimečný vzuk, který má na starosti technologie Acoustic Surface ™. Zvuk přichází z celé obrazovky s celkovým výkonem 50 W. Pro lepší vychutnání hudby si můžete připojit i sluchátka a nechat se unášet na hudebních vlnách.

Android TV

Objevte hry a fotografie, hudbu a filmy, internet a aplikace. S Android TV ™ od společnosti Sony, jste připraveni otevřít zcela nový svět zábavy. Podívejte se na všechny nejnovější seriály, akční filmy s vysokým číslem sledovanosti a zábavné pořady v malých okamžicích. Nová obsahová lišta na televizorech Sony pro vás zjednodušuje hledání zábavy. Zažijte novou generaci zábavy, kde tradiční vysílací kanály a internetový obsah jsou dokonale integrovány do jednoduchého uživatelského rozhraní. Jeden rychlé tlačítko pomůže odhalit vše okamžitě.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Úhlopříčka 65 "
Typ obrazovky OLED
Typ rozlišení 4K Ultra HD
OS TV Android TV

Hodnocení

5,0 / 5

2 recenze Sony KD-65A1

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi

Soňa

14. 2. 2020

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


  • Perfektní TV

PAVEL

21. 10. 2018

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


  • Úžasný obraz
  • Bezkonkurenční zvuk
  • Nádherný vzhled
  • Android
  • Ovládání hlasem
  • Nic

Výborná koupě.