Amica DI 6421 SBB

  • Sleva 33 %

Šířka: 57.6 cm, Typ varné desky: Indukční, Počet hořáků/varných zón: 4, Napájení: 400 V, Funkce Boost: Ano, Ukazatel zbytkového tepla: Ano, Celkový příkon desky: 7.4 kW. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

1 jeden nákup

Zobrazit jednu recenzi

Popis produktu

Indukční varná deska Amica DI 6421 SBB nabízí elegantní řešení do každé kuchyně. Vybavena je časovačem, který odpočítává čas vaření. Na vaření můžete využít automatické rozpoznání velikosti hrnce i funkci zbytkového tepla, která dokončí vaření pokrmů. Indukční varná deska má funkci dětské pojistky, která blokuje ovládací panel a zabraňuje změně nastavení. Povrchové provedení varné desky je v černé barvě a její šířka je 57,6 cm. Napájecí napětí desky je 400 V, maximální příkon je 7,4 kW.

Úspora energie

Indukční varné desky Amica DI 6421 SBB jsou charakterizovány nejvyšší efektivitou při vaření. Indukční zóna rozpozná velikost varné nádoby a teplo vytváří rovnou v jejím dně, čímž minimalizuje tepelné ztráty. Uvařit dva litry vody trvá jen třetinu času oproti plynové desce a polovinu oproti sklokeramické desce.

Funkce Bridge

Tato funkce je velmi užitečná, pokud potřebujete připravovat pokrm ve velkých nádobách přesahujících jednu tradiční varnou zónu. Ze dvou varných zón tak učiníte jednu a ovládáte je současně.

Tři přednastavené programy

Tato možnost Vám umožňuje rychle upravit teplotní nastavení tak, aby byl optimalizován proces přípravy. Teplota 42 ° C je ideální pro rozpouštění másla a čokolády, 70 ° C pro ohřívání polévky a omáček a 94 ° C na přípravu těstovin či rýže.

Dětský zámek

Tato funkce slouží k ochraně vypnutého varného pole před náhodným zapnutím, například dětmi. Díky tomu chráníte sebe a své blízké před zraněním a máte jistotu, že Váš domov i jeho obyvatelé jsou v bezpečí.

Zabudovaný časovač

Tato funkce umožňuje nastavit čas přípravy pro každou zónu desky, čímž je příprava několika pokrmů najednou lehčí než kdykoliv předtím. Časovač umožňuje nastavení doby trvání vaření na daném poli (až 99 minut). Po uplynutí nastavené doby se pole vypne a informuje o dokončení vaření zvukovým signálem.

Senzorové ovládání

Kromě snadné údržby pracovní plochy Vám dotykové ovládání na našich deskách přináší několik funkcí: přesné nastavení výkonu v devíti stupních, automatické funkce nebo dětský zámek. Plynulá regulace výkonu nahradila dosavadní stupňovitou. Tato vyspělá technologie garantuje snadnou obsluhu a větší pohodlí při ovládání spotrebiča. Stačí se dotknout stupnice slider a zvolit požadovanou úroveň ohřevu.

Ukazatel zbytkového tepla

Ukazatel zbytkového tepla upozorní na to, že plocha varné zóny je ještě horká, přestože byla již vypnutá. Varení je tak ještě bezpečnější.

Funkce Stop & Go

Stává se vám, že občas potřebujete opustit kuchyni, když vaříte? Velmi praktická funkce Stop & Go funguje jako pauza, vypne varnou desku, ale zároveň si uchová její aktuální nastavení. Jedním stiskem ji pak opět zapnetea obnovíte nastavení ve všech varných zónách.

Výkonové parametry

  • Počet varných zón 4
  • Indukční zóna Booster 22 x 19 cm (2,2 / 3,5 kW) 4x nebo Bridge 22 x 39 cm (5,5 kW)
  • Max. příkon: 7,4 kW
  • Zapojení: 400 V

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Šířka 57.6 cm
Typ varné desky Indukční
Počet hořáků/varných zón 4
Napájení 400 V
Funkce Boost Ano
Ukazatel zbytkového tepla Ano
Celkový příkon desky 7.4 kW

Hodnocení

5,0 / 5

1 recenze Amica DI 6421 SBB

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi

Aneta

14. 11. 2018

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


Jednoduché ovládání, super nastavené programy.Mohu jen doporučit.