parfémy
a kosmetika online

Vybrali jsme pro vás

Novinky, rady a tipy

O VŮNÍCH A KOSMETICE VÍME VŠE - BLOG SELFINO.CZ

Jak se rozzářit, tipy na barevné líčení
Kristyna 29.04.2024

Jak se rozzářit, tipy na barevné líčení

Osvěžte svůj vzhled a nebojte se experimentovat s barvami! V dnešním světě je líčení nejen způsobem, jak zvýraznit svou krásu, ale stává se také prostředkem pro osobní vyjádření a kreativitu. Ať už jste začátečník nebo zkušený make-up artist, v následujících řádcích najdete inspiraci, jak oživit váš denní make-up pomocí jednoduchých, ale efektních technik a produktů, které vaši pleť nejen rozjasní, ale i ošetří. Připravte se na to, že vaše tvář bude hravě zářit!

Chci číst
Diadermine: Tajemství přírodní péče o pleť
Kristyna 22.04.2024

Diadermine: Tajemství přírodní péče o pleť

V hlubinách přírody se skrývá klíč k věčné kráse a mládí, který značka Diadermine mistrně využívá ve svých produktech. S více než stoletou tradicí v kosmetickém průmyslu přináší Diadermine inovace a přírodní složky do každodenní péče o pleť. V době, kdy se čím dál tím více lidí obrací k přírodním a udržitelným produktům, se tak stává symbolem důvěry a kvality.

Chci číst
Niacinamid: Skrytý poklad ve světě kosmetiky
Mária 18.04.2024

Niacinamid: Skrytý poklad ve světě kosmetiky

Pokud existuje nějaká zázračná složka, která se stala klíčovým hráčem ve světě kosmetiky, je to niacinamid. Tato sloučenina vitaminu B3 je dnes jednou z nejoblíbenějších a nejprozkoumanějších složek v kosmetickém průmyslu. Jak ale vlastně vznikla?

Chci číst
Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest