pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nechte si doslova vymasírovat veškerý nahromaděný stres z těla a pořádně si odpočiňte během blahodárné masáže. Výběr těch nejoblíbenějších na vás nyní čeká ve studiu Step.

 

Nabídku pro vás ověřila specialistka na péči o tělo. A jak se jí masáž líbila se dozvíte na našem blogu.

 

50minutová masáž dle výběru v Mladé Boleslavi

 

Medová masáž

Detoxikační masáž medem je jednoduchou masáží, která využívá blahodárných účinků včelího medu na lidský organismus a kompresních masérských hmatů. Medovou masáží dochází k odstraňování nahromaděných toxinů z organismu.

 

50minutová masáž dle výběru v Mladé Boleslavi

 

Čokoládová masáž

Horká čokoládová masáž je luxusní procedura, která omlazuje a vyhlazuje pokožku. Zbavuje pleť odumřelých buněk a činí ji jemnou. Podporuje odplavování škodlivých látek z těla, má antioxidační účinky a pozitivně působí na mysl, jelikož je čokoláda bohatá na minerály a kofein.

 

50minutová masáž dle výběru v Mladé Boleslavi

 

Masáž lávovými kameny

Příjemné teplo pravých lávových kamenů, které svou vibrací a teplem ovlivňují energetické dráhy v těle, působí blahodárně a do hloubky. Vaše tělo okamžitě oprostí od bolavých, zatuhlých svalů a navodí pocit harmonie.

 

50minutová masáž dle výběru v Mladé Boleslavi

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace