Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zážitek pro romantiky i dobrodruhy: ponor v přírodním lomu se zaškolením

4,5 / 5 Diving shop Olomouc Olomouc  (mapa) 19 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Diving shop Olomouc

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

5,0

Super lokalita, počasí vyšlo na jedničku, páni instruktoři byli báječní, vtipní a velmi nápomocní..…

Jirka
Varianty (1)

„Ach, klesnout tak zase až na dno…“ Že je to divné přání? Vlastně ani ne. Ponořit se pod hladinu je totiž dost povznášející pocit.

Pokud je voda váš oblíbený živel, ponořte se do magického ticha a bublání! Diving shop Olomouc je prodejna s moderním potápěčským vybavením a zajistí vše potřebné. Projdete přípravou a pak už se s instruktory na 30 minut podíváte pod hladinu přírodního lomu.

Ponor podniknete v potápěčské výstroji předních světových výrobců. Před ním vás ale čeká důkladné zaškolení formou přednášky a příprava + seznámení s výstrojí. Podívat se můžete do vod přírodního lomu Výkleky. Jako fajn vzpomínka vám navíc zůstanou efektní fotografie. 

Pokud vás potápění opravdu chytne, v prodejně vám rádi poradí a najdete zde veškerý sortiment věcí, které byste při svých potápěčských aktivitách mohli potřebovat. Vše lze vyzkoušet přímo na místě, ale také na bazénu, kde probíhají kurzy pro nové i pokročilé potápěče.

V případě, že se po zkušebním ponoru rozhodnete nastoupit do kurzu pro začátečníky Open Water Diver,  budete ho mít levnější: částku za voucher vám odečtou z kurzovného. 

Nahoru