Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sleva až 45 % nebo pivo Svijany? Velikonoční akce » vybírejte zde

Profit

Vychází měsíčně

Profit je nejstarším ekonomickým magazínem v ČR, vychází od roku 1990. Nabízí hlavní téma a rozhovor měsíce s důrazem na servisní a praktické informace pro… Celý popis

Časopis neprodáváme

Proč předplatit právě u nás

  • 300 000 zákazníků
  • Doprava v ceně
  • Nižší ceny

Objednáváte předplatné jako dárek? Vytvořte si dárkový certifikát.

Vytvořit certifikát

O časopisu Profit

Profit je nejstarším ekonomickým magazínem v ČR, vychází od roku 1990. Nabízí hlavní téma a rozhovor měsíce s důrazem na servisní a praktické informace pro podnikatele, manažery a živnostníky. V dalších rubrikách klade důraz na podnikatelské znalosti zajímavých byznysmenů a tiskne jedinečný seriál o českých firmách s názvem Příběh úspěchu. Zprostředkováním zkušeností a praxe na trhu se vymezuje vůči jiným ekonomickým titulům. Čtenáři časopisu jsou zejména podnikatelé, jednatelé a majitelé malých a středních společností, manažeři a střední management významných podniků ČR.

• Nejstarší ekonomický magazín v ČR
• Časopis pro podnikatele a všechny, kteří se zajímají o business
• Nabízí hlavní téma, rozhovor, servisní a praktické informace pro podnikatele, manažery a živnostníky

ukázka 1, ukázka 2, ukázka 3, ukázka 4, ukázka 5, ukázka 6, ukázka 7, ukázka 8

Kategorie
Byznys a finance

Periodicita
měsíc

Vydavatelství
Mladá fronta, a. s.

E-mail
zika@mf.cz

Web
euro.e15.cz/profit

Rok vzniku
1989

Předplatné časopisu Profit

Časopis Profit je nejstarším ekonomickým titulem v České republice. Vychází jako měsíčník a to od roku 1990.

Časopis a jeho předplatné vydává společnost Mladá fronta, a. s., která byla založena v roce 1945 a patří mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice.

Díky předplatnému časopisu Profit budete mít vždy ekonomický přehled. Magazín obsahuje ekonomické analýzy, spoustu užitečných informací o podnikání v ČR, rozhovory a názory odborníků, informace o právních normách a legislativě, dále témata jako byznys, hospodářství, styl, servis, veletrhy a mnoho dalšího.

Časopis je určen široké veřejnosti z živnostenské a podnikatelské oblasti. Nejčastějšími čtenáři jsou manažeři a střední management významných podniků ČR, také podnikatelé, jednatelé, majitelé malých a středních společností, zkrátka všichni, kteří se o tuto problematiku zajímají.

Předplatné časopisu Profit je zkrátka skvělou volbou. Doporučujeme ovšem i jiné časopisy, například předplatné časopisu Dolce Vita, předplatné časopisu Tina bydlíme, dále pak časopis Tina a jeho předplatné, předplatné časopisu Štěstí & nesnáze, předplatné časopisu Napsáno životem, časopis Čas pro hvězdy nebo třeba předplatné časopisu Čas na lásku.

Vytvořte si dárkový certifikát Profit

Dárkový certifikát

Certifikát Certifikát Certifikát Certifikát

Pouze ke stáhnutí. Není zasíláno poštou. Certifikát si vytiskněte a věnujte obdarovanému.

Kontaktujte redakci

Váš email bude doručen kompetentní osobě v dané redakci nebo vydavatelství. Samotné odeslání zprávy neznamená, že bude na váš dotaz odpovězeno a bude vyřešen. Tuto skutečnost Magaziny.cz nejsou schopné ovlivnit.

Pro odeslání zprávy je třeba být zaregistrován. Registraci můžete jednoduše provést po vyplnění zprávy a kliknutí na tlačítko "odeslat". Na případnou odpověď na váš dotaz budete upozorněn emailem.