Popular categories

Párty jízda v Hummer limuzíně

Jen si to představte... 13 kámošů v dlouhatánské hummer limuzíně, k tomu spousta alkoholu a osobní řidič. Nám to zní jako parádní párty na kolech! Neváhejte a dopřejte mu tuhle podívanou jako z nějakého Hollywoodského trháku. Užije si nezapomenutelnou oslavu, nebo třeba rozlučku se svobodou. K dispozici budou mít osobního řidiče, lahev šampaňského a lednici plnou dalšího alka a nealka. Řidič je zaveze kam budou chtít. V tomto případě ale více než kdykoli jindy platí, že není důležitý cíl, ale cesta.
Proč by se měl rozšoupnout jenom párkrát za život? Tuhle Hummer limuzínu si může klidně pronajmout třeba na letištní transfer, příjezd na svatbu, firemku, promoce nebo třeba na romantický večer a nezapomenutelné rande.


Obecný program zážitku

  • Na místě určení ho s celou jeho partou vyzvedne skutečně efektní Hummer limuzína s osobním řidičem. Na přivítanou si dají welcome drink ve formě šáňa a vyrazí na nezapomenutelnou hodinovou nebo dvouhodinovou jízdu kamkoli budou chtít. Za 20 korun na kilometr za nimi řidič dojede kamkoli budou chtít, pokud se budou chtít vozit po Praze, nic se nedoplácí.

adrop

Datum: 

13.05.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

6 289,00 Kč