Popular categories

Nejstrašidelnější úniková hra v Česku pro dva

Miluje záhady a má pro strach uděláno? Darujte mu opravdu nevšední záááážitek, u kterého se mu dost možná i roztřesou kolena. Tahle detektivně-hororová únikovka mu pořádně zavaří mozek. Propracované prostředí, strašidelné efekty a nutná dávka napětí dají bytu č. 13 tu správnou atmosféru.
Mrazivý děj této únikové hry autoři vytvořili na základě událostí popsaných ve skutečném policejním spisu, který téměř 70 let ležel v zapomnění. To se ale teď změní. Co se stalo a jak z toho ven? Na to bude muset přijít váš hrdina.


Obecný program zážitku

  • Pošlete ho do Prahy, kde ho během 60 minut čeká pořádná dávka logických rébusů a strachu. V bytě č. 13 se v roce 1952 ztratila skupina 6 přátel a od té doby o nich nikdo neslyšel. Nikdo nikdy nepřišel na to, co se tehdy stalo. Nebo na to přijít nechtěl? Jedna záhada se vrší na další. Tady něco nehraje! Bude to on, kdo rozluští, co se stalo před téměř 70 lety? A když ano, zvládne se dostat ven?
  • Hra osloví všechny odvážné hračičky od 18 let. Od 15 do 18 let je potřeba doprovod dospělé osoby. Ale pozor, pro žádné strašpytly to vážně není. Tak to dobře promyslete.
  • Úniková hra je ideální pro týmy do 5 osob. Obtížnost hry je střední.

adrop

Datum: 

13.05.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 799,00 Kč