Popular categories

Zábavná škola smyku

Hledáte dárek pro piráta nebo pirátku silnic? Darujte pořádně akční zážitek s vůní benzínu, ze kterého se každému zatočí hlava o 360°. V tomto kurzu se řidiči naučí ovládat auto v řízeném smyku na moderním polygonu, který simuluje mokrou i namrzlou vozovku, a stanou se tak opravdovým mistrem či mistryní volantu.
Je libo pořádné driftování, gangsterská otočka jak z akčního filmu nebo průjezd zatáček přes ručku? Darujte sobě nebo blízkým extrémně zábavný zážitek. Pod vedením profíka zjistíte, co se svým autem dokážete.
Zábavná škola smyku probíhá v lokalitách Most, Brno a Hradec Králové na speciálně upraveném kluzném povrchu, díky kterému si vyzkoušíte řešení různých situací, které by se mohly přihodit i na silnici. Nejenže si užijete spoustu záááábavy, ale ještě se naučíte svoje auto lépe ovládat a řešit nečekané krizovky.


Obecný program zážitku

  • Zábavná škola smyku probíhá vždy ve dvou fázích – jako první se dozvíte teorii, pak už zbývá naskočit do auta a pořádně si zařádit. Vybrat můžete hned z několika variant zážitku. Naučit se tak můžete ovládat vozidlo v různých situacích, které vedou ke smyku, nebo přitvrdit a vyzkoušet si rovnou parádní gangsterskou otočku, otočku o 360° nebo si jen pořádně zadriftovat.
  • Všechny kurzy probíhají celoročně. Horko ani mráz piráty silnic nezastaví. Veškerý výcvik probíhá pod dohledem vyškolených profesionálů, kteří zábavnou formou předávají svoje know-how.
  • Ideální je výcvik absolvovat s vlastním vozidlem.

adrop

Datum: 

02.05.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

5 070,00 Kč