Popular categories

Úniková hra kdekoli: Na stopě zmizelých štěňátek

Máte doma malé milovníky zvířátek? A že je baví přicházet věcem na kloub? Darujte jim jedinečnou únikovou hru, která spojuje virtuální realitu s reálným světem. Tuhle únikovku si mohou zahrát uvnitř i venku, doma i třeba na dovolené. Prostě kdekoli a kdykoli.
A o co v únikové hře Na stopě zmizelých štěňátek běží?
Jak už název vypovídá, budou se hledat štěňátka, po kterých malé Klárce zůstal doma jen prázdný pelíšek. To by bylo, aby děti nepřišly jejich zmizení na kloub a nepomohly jim domů, kde mají vyhřátý pelíšek a mňamky do bříška. K jejich nalezení vede 10 úkolů a šifer. Některé vyžadují logické přemýšlení, u jiných je zas potřeba pozorovací talent. Proto je nejlepší sestavit několikačlenný tým, který bude spolupracovat a záhadu zmizení vyluští coby dup.

  • Dětská úniková hra je originální dárek pro zvídavé děti, které se nezaleknou hádanek ani šifer, které je během napínavého příběhu čekají.
  • Úniková hra pro malé milovníky zvířátek se skládá z 10 QR kódů, které získáte po zakoupení hry. Ty je potřeba vytisknout a případně i zalaminovat, pokud plánujete hrát venku. V herní aplikaci se pak pod každým kódem objeví úkol, který malé detektivy povede po stopě. Jednotlivé kartičky s kódy lze rozmístit uvnitř, ale i třeba na zahradu nebo do parku.
  • Délka trasy záleží čistě na vašem uvážení. Děti, které umí číst, si s úkoly poradí samy, nečtenáři pak ocení přítomnost staršího hráče, který jim pomůže.
  • Úniková hra plná šifer děti potěší na výletě, během dovolené i třeba při oslavě. Prostě kdykoli, kdy se sejde více hráčů, kteří se vydají přijít téhle záhadě na kloub.

adrop

Datum: 

02.05.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 099,00 Kč