Popular categories

Luxusní snídaně ve Sky Bar & Restaurant

Chcete zažít snídani s hlavou v oblacích? Vydejte se do Pytloun Sky Bar & Restaurant v Praze a užijte si prvotřídní gastronomii s panoramatickým výhledem na Prahu. Restaurace se nachází na střeše hotelu a nabízí neopakovatelné výhledy na Pražský hrad, Františkánskou zahradu, Václavské náměstí i panorama celé Prahy, která se pomalu začíná probouzet.
Venkovní prostředí restaurace nabízí 150 metrů čtverečních příjemného posezení v lounge stylu. Střechu tady nehledejte, před rozmary počasí vás ochrání slunečníky. Dáte si sladkou, nebo slanou snídani? A co zkusit obojí? Usrkávat k tomu můžete výběrovou kávu, čaj, čerstvý džus i třeba bublinky.

A co se podává? To záleží na vašich preferencích. Smlsnout si můžete na třech druzích snídaně:

  • Anglická snídaně, ke které neodmyslitelně patří grilované klobásky, pečená slanina, sázená vejce, fazole v tomatové omáčce a pečené rajče se sýrem.
  • Americká snídaně potěší chuťové buňky lívanci s javorovým sirupem a jahodami, mini donutem, pečenou slaninou, vejci, bramborovými plackami a skořicovými vaflemi.
  • Fitness snídaně váš den nastartuje sezónním ovocným salátem, řeckým jogurtem s müsli, tvarohem s banánem a křupinkami, chia pudinkem s ovocem, variací sýrů s brusinkovou zavařeninou a zeleninovým salátem s citrusovým dresinkem.
  • Z pití máte na výběr kávu, čaj, fresh džus, vodu i sklenku Prosecca.

adrop

Datum: 

05.05.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

499,00 Kč
-26
VYPLATÍ
HOT!
NEVYPLATÍ
NEVYPLATÍ