Popular categories

Jízda na okruhu v Ariel Atom

Parádní káru Ariel Atom 3.5. chce řídit každý. Dokonalá dynamika jednoho z nejrychlejší aut na světě je jedinečná. Nemá střechu, dveře, ani přední sklo, to vše ustoupilo rychlosti. Každý chlap s vášní pro auta bude nadšený ze zrychlení z 0 na 100 km/h za 2,7 sekundy a úžasných 310 koní. Tohle auto váží pouhých 520 kg a jízda v něm je prostě nezapomenutelná. Ať už jako řidič nebo spolujezdec, užije si divokou jízdu na letištním okruhu, až se mu zatají dech v zatáčkách, kratších rovinkách, či technických úsecích. To bude jízdáááá!


Obecný program zážitku

  • Rychlost, rychlost a zase rychlost! To prostě chce zažít každý chlapák. Nechte ho usednout do jednoho z nejrychlejších aut na světě, Ariel Atom 3.5 na uzavřeném okruhu na letišti. Bude si moci vyzkoušet, zač je toho loket a každé sešlápnutí pedálu mu nažene do těla neskutečnou dávku adrenalinu. A vás potom bude nosit na rukou!
  • Dva kilometry dlouhý okruh na letišti v obci Kámen bude pro něj vysněným hřištěm, kde si vyzkouší závratné zrychlení. A to buď jako spolujezdec profi pilota, nebo i přímo jako řidič tohoto jedinečného stroje. Po krátkém zaškolení a oblečení všech bezpečnostních pomůcek mu můžete dopřát 2 nebo 4 kola v pozici spolujezdce, nebo 4 či 7 kol přímo za volantem. Navíc je také možné dodat videozáznam z jeho pekelné jízdy, kterým se určitě bude rád chlubit všem kámošům. Protože tohle opravdu nebude klasická nedělní vyjížďka.

adrop

Datum: 

21.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 990,00 Kč